Sparer deg for krefter

Nå slipper du å gå helt til regnbuens ende for å finne gullgryta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tatt i betrakning hvor mange ganger regnbuen har vist seg på Østlandet denne sommeren virker det kanskje litt i overkant å sikle etter denne gullgryta.

LES OGSÅ:

Men når det er første gang i ens liv at en får ståpels av børsta stål og gull skal en ta vare på opplevelsen.

Millioner.

Gryta på bildet over er spesiallaget av tyske Fissler for det britiske middel- og overklassesenteret Harrods, og setter visst nok en ny standard for luksus-kjeler.

Kan det være fordi den koster rundt 1.2 millioner kroner? Ja, vi tror det.

Diamantpotta er laget med utgangspunkt i en kasserolle på 28 centimeter i diamater fra en allerede eksisterende kjele-samling fra Fissler. Håndtakene på lokket og på siden er derimot modifisert, det samme er logoen.

Til sammen har de tre områdene forbrukt nesten ett kilo reint gult gull, i tillegg til at de er dandert med mer enn 200 diamanter av ulik størrelse.

Guiness.

Fissler har allerede meldt inn bidraget for Guiness Rekordbok, og sjansen er relativt stor for at dette er verdens dyreste gryte. Den vil bli presentert for et "eksklusivt klientell" mellom 10. september og 20. oktober, og du kan ta gift på at den kommer til å selge i flere eksemplar enn du tror.

På grunn av prisen vil den bare bli produsert på spesialordre, men til gjengjeld får kjøperen med et sertifikat som garanterer kvaliteten og eksklusiviteten på varen. Tenk å kunne pryde stua med et slikt bevis.

Kilde: Luxurylaunches

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!