Sound Stage X1 gir deg lyd i stua

TV-bord med integrerte høyttalere og subwoofer.

En flatskjerm til flerfoldige tusen kroner hører ikke hjemme på et møllspist TV-bord fra 70-tallet som du har arvet fra bestemor. Helst bør den henge på veggen, men ikke alle har muligheten til det. Derfor er det fint at det finnes TV-bord som Evesham Sound Stage X1, som får den rådyre flatTVen din til å se enda dyrere ut.

LES OGSÅ:

Innebygd surround-system.

TV-bordet kommer i glinsende, svart pianolakk og har en integrert subwoofer, to senter-høyttalere, fire front-høyttalere og to bakhøyttalere.

Hele stasen er ferdig kablet, så alt du trenger å gjøre er å koble til DVD-spilleren, spillkonsollen, MP3-spilleren eller den digitale tuneren din og lene deg tilbake og nyte lyden.

Lyden vil reflekteres ved hjelp av veggene, slik at du får en følelse av surround-lyd. Fordelen er jo at du slipper å legge kabler i hele leiligheten for å få surround. Kresne lydelskere vil sannsynligvis hevde at dette er juks og fanteri, mens andre igjen vil omfavne idéen og juble.

Deksel.

Hvis du, eller din bedre halvdel, synes høyttalerne på fronten ser glorete ut, er det mulig å dekke dem til slik at systemet ser ut som et helt standard TV-bord.

Evesham Sound Stage X1 koster ganske nøyaktig 300 pund, noe som blir rundt 3.600 kroner.

Kilde: coolest-gadgets