Sony NAC-HD1 ser lovende ut

Rydder opp i musikksamlingen din.

Sony har sluppet et skikkelig leketøy for audiofile. NAC-HD1 er utstyrt med en harddisk på 250 gigabyte, noe som i teorien skal gi husrom til hele 125.000 låter.

LES OGSÅ:

Alt du trenger å gjøre er å stappe inn CD-platene dine og enheten vil rippe dem direkte til harddisken. Dette gjøres i en hastighet på 16 x. CD-ene kan kodes til ukomprimert PCM-format for å bevare lydkvaliteten, eller du kan gå for ATRAC eller standard MP3. Husk at jo høyere kvalitet du velger å rippe til, jo færre CD-plater får du plass til på harddisken.

For å sikre at sangene ikke ender opp med navn som "spor 1 og spor 2", er spilleren utstyrt med en kjempestor database (Gracenote CDDB) for korrekt navngiving.

NAC-HD1 er utstyrt med AM/FM-tuner, samt en funksjon som lar deg planlegge opptak av fremtidige radioprogrammer. En lekker fargeskjerm på 4.3 tommer gir deg hele tiden oversikt over hva som skjer, og en USB-port i front lar deg koble til MP3-spilleren din, slik at du kan overføre musikk til denne.

Sony NAC-HD1 skal etter sigende dukke opp i Europa i løpet av sommeren. Utsalgspris i Japan er 928 dollar, altså rundt 5.500 kroner. Regn med å måtte betale litt ekstra her i Norge.

Kilde: gizmodo