Sony Esprit: Perfekt eleganse

Etter ha ligget i dvale en god stund popper det nå ut Sony-nyheter på løpende bånd.

Esprit TAV-L1 er en unik kombinasjon av designmøbel, surroundanlegg og flat-TV.

LES OGSÅ:

Det glidende frontpanelet på Esprit-TVen får selv trofaste B&O-elskere til å heve øyenbrynene. Og trykker du på video-knappene til venstre skjønner du nøyaktig hva vi mener, dette er nemlig kjempestilig!

Bak frontpanelet finner du altså en ny LCD-TV som selvsagt er HD-klar. I selve glidepanelet ligger også høyttalerpakken og den innebygde DVD-spilleren.

Lekker, men dyr.

Også prisen er unik, den veiledende norske prisen er hele 47 000 kroner. Men kan en egentlig sette pris på hakesleppet til kameratene idet høyttalerfronten glir ned mot gulvet like elegant som en russisk kunstløper gjør en trippel ett-eller-annet, for så å avsløre en 32” LCD-skjerm?

Neppe.

Virtuell moro.

Settet skal for øvrig også ha god lyd, Sonys 2.1 virtuelle surroundsystem skal i følge Sonys ordkremmere «gi full kinofølelse uten en haug med høyttalere i stua».

Akkurat den lydmessige biten er vi ikke helt sikre på om vi skal tro på, men med det utseendet denne modellen har, skal vi i hvert fall gi det en sjanse.

Trykk på videoknappene til venstre for å se hvor kul TVen er i praksis, eller bla deg gjennom bildespesialen lenger ned!

Psst: Jo kjappere bredbåndslinje du har, jo bedre kvalitet kan du velge på videoen:-)