Sony Bravia X3500

Sony Bravia X3500

X2000-serien detroniseres når X3500 kommer til din lokale hifi-pusher.

Publisert

Etter å ha pløyd gjennom kvadratkilometer etter kvadratkilometer på årets IFA-messe starter vi like godt første timen på kontoret med den nye toppserien til Sony; Bravia X3500.

Stor, større, størst.

X3500-serien kommer med et mørkt børstet kabinett, og du får TVene i 40-, 46-, 52- og 70-tommers modeller. Alle har selvsagt full HD på 1080p (1920 x 1080p).

- X3500-serien representere det ypperste av BRAVIA teknologi, og tar i bruk unike tekniske løsninger med svært naturtro bilder som resultat. Modellene har teknologien som skal til for å vise digitale bilder slik at de kommer til sin beste rett, eller for å gjøre det samme med film. Jeg tror ikke HD kan bli stort bedre enn dette, sier Kjell Ove Marienborg, produktsjef i Sony Norge i dagens pressemelding.

Alle de nye modellene har forøvrig integrerte HDTV (MPEG4)-tuner for digitalt bakkenett og digital kabel, og vi forventer at den formelle godkjenningen fra innholdsleverandørene i Norge her er på plass.

Godt spesifisiert.

Sonys Motionflow +100Hz standard, er selvsagt med, og dobler antall bilder fra 50 pr sekund til 100 pr sekund ved å interpolere ekstra bilder basert på det originale signalet. Dette skal gi en mer naturlig flyt i bildet ved bevegelser, og vi likte teknologien godt da vi testet den på D3000.

Teknofreakene vil også sette pris på 10-bit signalprosessering. Et 10-bit LCD-panel gir nemlig 1024 fargetoner i hver grunntone, sammenliknet med 256 som er tilgjengelig på 8-bitspanelene.

70-tommeren skiller seg fra de øvrige modellene ved at den har et Triluminos LED-baklyssystem, noe som skal øke antallet fargenyanser i tillegg til at den får en dynamisk kontrast på hele 25.000:1.

Alle modellene leveres også med 24p True Cinema. Siden kinofilmproduksjon består av 24 bilder per sekund og TVer fram til nå har hatt en noe høyere billedrate har det her foregått en konvertering av bildeantallet inn på TVen din. Med 24p-teknologien på plass slipper du altså dette, og får vist filmen i nøyaktig den hastigheten den ble tatt opp med i utgangspunktet.

X3500-serien vil være tilgjengelig fra og med oktober, og vil ha veiledende priser fra ca kr. 32.000.

Trykk her for å komme til hovedsiden med ALLE TV-testene!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer