Som lyn fra blå himmel

John Ivers er en typisk amerikaner (tror vi): Han gjør ting selv. Helt fra bunn av.

Første gang vi tok den monstrøse berg-og-dal-banen av tre i Tusenfryd var vi klar til å rope ut testamentet etter første svingen, slik at ihvertfall noen der ute fikk med seg våre siste ønsker sekundene før vi endte opp som vrakgods i skogen.

LES OGSÅ:

Det var altså dette vi hadde stått i kø i nesten en time for?

Hvorfor ikke bare bli hjemme og piske seg selv med et belte gjennomhullet av fire-toms spiker, tenker du kanskje. Vi tenker det samme.

Gjør det sjæl.

John Ivers fra Bruceville, Indiana i USA, derimot, bestemte seg for å gjøre noe litt mer kreativt.

Han var også lei av å stø i lange køer for en tur som varer toppen et halvt minutt, men istedenfor å skrive leserbrev i lokalavisa, klage til kongressmannen sin og banke ungene hver eneste dag i frustrasjon - så bygget han heller sin egen bane. I hagen.

Trykk på PLAY-knappen under for å se video av banen!

Den spektakulære idéen ble virkelighet for bare 10 000 kroner, og har til og med en 360-graders loop som en del av repertoaret. The Blue Flash, som banen har blitt døpt, er 55 meter lang, og turen er over nesten like fort som den begynte.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Utrygt?

Men Ivers slipper å vente, og hele familien kan kjøre så mye de vil. På videoen under ser det imidlertid ut som whiplash-faren er overhengende i et par partier, og at stolen passasjeren sitter i er omtrent like trygg som en tur i motsatt kjøreretning på E6 - uten sikkerhetsbelte og med defekt airbag.

La oss krysse fingrene for at Ivers har like bra livsforsikring som han har oppfinnsomhet.Kilde: The Über-Review