Ser du TV-en?Bilde: Produsenten
Ser du TV-en?Bilde: ProdusentenVis mer

Slik skjuler du TV-en

Utrolig nok er det ikke alle som liker å ha en 50-tommers TV midt i stua.

Det er tydeligvis ikke alle der ute som er like glade i TV-er som meg, men heldigvis finnes det et svar på alt.

LES OGSÅ:

Speil, speil på veggen der

Evok lager nemlig flate TV-er som ser ut som speil, men selger i tillegg skjermfonter du kan henge utenpå TV-en din for å gjøre den mest mulig anonom enten den nå henger i stua, på badet eller på soverommet ditt. Og her er det selvsagt store muligheter til å få en modell som passer resten av interiøret ditt, du kan nemlig velge mellom utallige ramme-alternativer.

A & B-serien

Dette er valget for deg som vil ha en TV på badet eller i stua, men som ikke vil at den skal synes. Her får du altså en fullt integrert løsning der den innebygde TV-en på 19 tommer (A-serien) eller 40-tommer (B-serien) blir fullstendig usynlig når den ikke er i bruk.

TV-ene har HDMI, komponent og kompositt-innganger, og speil TV-ene kommer i tre standardstørrelser. Har du en ekstra stor lommebok kan du selvsagt også bestille helt etter egne mål.

Hvordan TV-kvaliteten på de integrerte modellene egentlig er, aner vi ingenting om. Men siden det kun ser ut som de har analoge TV-tunere er det en stor fordel at Evok også lar deg skjule din egen TV bak et speil.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bruk din egen TV

Trikset er da å kjøpe et Serie B-kit, som har et justerbart feste og derfor skal passe de aller fleste flat TV-er mellom 32 og 65-tommer.

Kort fortalt henger du altså bare speil-kitet over din egen TV, og vips, så er også den skjult når den ikke er i bruk. Legg også merke til at kabinettet har åpning for IR-mottager, slik at du fortsatt skal kunne bruke fjernkontrollen din.

Byggetiden antas å ligge på rundt seks uker, men prisen er foreløpig ukjent. Er du interessert kan du sikkert få den fra NCMS, som er norsk distributør.

Flere speil TV-er kan du lese mer om her:
Italiensk speil-TV
Mini-test av Philips speil-TV