Slightest Touch er elektrisk forspill

Elektrisk seksuell stimulering. Det høres kanskje ikke så sexy ut, men det skal visst nok ta deg til nye høyder.

En tre minutters popsang som kuttes rett før det utrolig fengende refrenget. Å miste strømmen to sekunder før favorittlaget ditt scorer det avgjørende målet fire minutter på overtid. Å være tre meter unna den siste flat-TVen under januarsalget, den du hadde venta på siden september i fjor.

LES OGSÅ:

Uønsket barn har minst like mange navn som kjært barn.

Stimulerende virksomhet.

Det amerikanske selskapet Stimulation Systems er helt texas. Ikke bare fordi de holder til i Texas, men fordi de har laget et apparat for elektrisk seksuell stimulering som gir deg det kicket du trenger nesten helt fram.

Slightest Touch består i hovedsak av en håndholdt, iPod-stor enhet og et par elektroder. De skal festes på leggene. Du kan selvfølgelig prøve å feste dem der, men det kan for alt vi vet føre til at kroppen din ligner mer på noe fra et omreisende freak show enn et himmelsk legeme.

Drikk deg til mot.

Du kan derimot ikke gå rett på sak. Tjue minutter før du fester elektrodene må du drikke rundt to desiliter med en spesiell sportsdrikk, som skal optimalisere kroppens nervebaner. Hva du skal finne på i løpet av disse tjue minuttene er ikke oppgitt, men vi anbefaler at du lar være å for eksempel renske sluket i dusjen eller sjekke hva som befinner seg under sofaen.

Det er greit nok at Slightest Touch nesten skal bringe deg til Nirvana, men det er visse ting ikke en gang vitenskapen kan bekjempe.

Vask først.

Etter å ha vasket leggene med såpevann, fester du elektrodene. Plugg så ledningene fast i det håndholdte apparatet, skru opp styrken på de elektriske impulsene til du kjenner en lett, pirrende følelse i kroppen, før du skrur ned styrken igjen til du bare så vidt kjenner noe som helst.

Det er nå beskrivelsene fra Stimulation Systems blir vagere enn pappa som for første gang skal snakke om biene og blomstene. Nå skal du nemlig "slappe av i 10-30 minutter, mens du gradvis påfører kroppen fysisk stimulering for å oppnå ønsket utfall."

Akkurat. Det er amerikanernes måte å fortelle deg at du skal gni der det gnis skal til krampa tar deg.

På bølgelengde.

Hemmeligheten bak Slightest Touch er at det sender ut elektriske impulser som befinner seg i samme frekvensområdet som nervesystemet bruker for å signalisere seksuell opphisselse i bekkenområdet. Det vil som sagt ikke ta deg helt fram til det stedet hvor alle ønsker å være med jevne mellomrom, men det vil gi deg nok inspirasjon til å nå nest-siste stoppested før du må løpe de siste metrene selv.

Chantel fra Ontario, Canada, kan på Stimulation Systems' hjemmesider fortelle at Slightest Touch førte til at "øynene hennes krysset seg". Det kan jo ha vært et lite drypp, men det kan også være at den elektriske stimuleringen faktisk fungerer.

Slightest Touch koster rundt tusenlappen.

Trykk her for flere morsomme, kule og livsnødvendige dingser!

Kilde: Gizmag