Sitt i uro

Hvordan skal du egentlig sitte i denne?

Det er ikke sikkert du tenker over det, men den usannsynlig lite ergonomisk korrekte sittestillingen du har mens du leser denne teksten er faktisk gjenstand for vitenskapelig avhandlinger.

LES OGSÅ:

Nintek Design er kanskje ikke vitenskapsmenn i hvite drakter, men de vet å forske på sittestillinger likevel.

Tørt?

Dette prosjektet har fått navnet Seven, og er en "eksperimentell studie av sitte- og hvileformasjoner". Det høres kanskje knusktørt ut, og det blir ikke bedre av at designeren i stor grad har benyttet pappmaterialer i byggeprosessen.

Les også: Stor test av vaskemaskiner
Møbler som sier sex
Møblene TV-en din vil elske

Rammen består av bøyd stål, som så altså er dekket til med flere lag papir. Den øverste delen er dekket med pappen du finner i bananesker, angivelig for å gi Seven et visst preg av dekor.

Syv stillinger

Stygg eller ikke, stolen tillater hele syv ulike sittestillinger, og burde være perfekt både for rastløse fireåringer som overhodet ikke klarer sitte i ro mens de ser på barne-TV, eller for rastløse fedre som overhodet ikke klarer sitte i ro mens de ser på fotball.

Har jeg hørt.

Seven er foreløpig bare en studie, og kan derfor ikke kjøpes i butikken. Idéen om at den eksisterer har du derimot fått helt gratis av oss.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også:Møbler som sier sex
Møblene TV-en din vil elske

Se nøye på dette bildet