Siste stikk fra Klegg

Vi får litt déjà vü-følelse når vi ser disse TVene. Det er helt greit.

Hvis du allerede kjenner løp-og-kjøp-følelsen på det stedet på kroppen hvor kredittkortet ditt ligger, skal vi være ærlige nok å si med en gang at Kleggs produkter ikke er tilgjengelig i Norge, i det minste inntil videre.

LES OGSÅ:

Du skal likevel se litt ekstra på disse vanvittige plasma-skjermene, fordi de tar det beste fra Apples og Dells monster-dataskjermer og pakker dem inn i et produkt ment for stua.

Når vi sier at den minste TVen i den nye serien er på 42 tommer, så aner du hvor det bærer hen. Den største modellen er nemlig hele 63 tommer og 79 kilo, mens de som fortsatt rødmer over å snakke om "størrelse" og "tommer" kan nøye seg med enten 50 eller 55 tommer.

Ramma til TVen er laget i aluminium og ser svært innbydende ut. Ny anti-glinse-teknologi skal gi bedre fargedefinisjon og kontrast, samtidig som de forhindrer gjenskinn på det stedet i huset hvor du absolutt ikke vil ha gjenskinn.

TVene har oppløsning på typiske 1366x768, skrytekontrast på 10000:1 og støtter de vanligste HD-signalene opp til 1080i. De har både HDMI og DVI-inngang, i tillegg til to komponent-inngang og tre søppel-tilkoblinger i form av kompositt. Prisen er foreløpig ukjent.

Kilde: Engadget