ShareSpace må være fildelernes våte drøm

Harddisk som ikke er for folk flest.

Det finnes to ting en ikke kan få nok av her i livet: Lagringsplass og Premier League-kamper på TV. Og kake. En kan ikke få for mye kake. Så tre ting.

LES OGSÅ:

Gjett hvilken kategori boksen over tilhører. Riktig - det er ikke en kake, og garantert ikke en fotballkamp.

2 og 4TB.

I stedet er dette Western Digitals ferske nettverksdisk. ShareSpace er som navnet tilsier myntet på personer med uvanlig stort behov for å dele data, som igjen vil si at de har et enda større behov for å laste ned data.

Den støtter både USB 2.0 og Ethernet-tilkobling (10/100/1000), og kommer i 2TB og 4TB-utgave. Vi vet hvilken du har lyst på, men vær oppmerksom på at sistnevnte i Norge ser ut til å bli liggende på rundt 7-8000 kroner, mens 2TB-versjonen havner på nærmere 5000 kroner.

Utbyttbart.

ShareSpace tilbyr konfigurering i de fleste RAID-formater, og har fire diskplasser der du enkelt kan ta ut og sette inn nye disker. Det er også mulig å koble til en standard USB-disk i USB-porten i fronten, og ved hjelp av ett tastetrykk dumpe alt innholdet over på ShareSpace.

Andre ting Western Digitals NAS-disk kan friste med er epost-varsling ved system- eller diskproblemer, automatisk nettverksbackup, tilgang til alle filene fra hvor som helst, full nedlastingsstyring per FTP og HTTP, muligheten for å fungere som iTunes-server, tre USB-porter, miljøvennlig strømsparingsteknologi, full Windows og Mac-støtte, og, sist men ikke minst, innebygget FTP-server.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Liten og søt er den også. Eh, sa vi "søt"? Vi mente naturligvis røff og maskulin.

Trykk her for å lese en av de første anmeldelsene av ShareSpace.

Kilde: Engadget