ShareSpace må være fildelernes våte drøm

ShareSpace må være fildelernes våte drøm

Harddisk som ikke er for folk flest.

Publisert

Det finnes to ting en ikke kan få nok av her i livet: Lagringsplass og Premier League-kamper på TV. Og kake. En kan ikke få for mye kake. Så tre ting.

Gjett hvilken kategori boksen over tilhører. Riktig - det er ikke en kake, og garantert ikke en fotballkamp.

2 og 4TB.

I stedet er dette Western Digitals ferske nettverksdisk. ShareSpace er som navnet tilsier myntet på personer med uvanlig stort behov for å dele data, som igjen vil si at de har et enda større behov for å laste ned data.

Den støtter både USB 2.0 og Ethernet-tilkobling (10/100/1000), og kommer i 2TB og 4TB-utgave. Vi vet hvilken du har lyst på, men vær oppmerksom på at sistnevnte i Norge ser ut til å bli liggende på rundt 7-8000 kroner, mens 2TB-versjonen havner på nærmere 5000 kroner.

Utbyttbart.

ShareSpace tilbyr konfigurering i de fleste RAID-formater, og har fire diskplasser der du enkelt kan ta ut og sette inn nye disker. Det er også mulig å koble til en standard USB-disk i USB-porten i fronten, og ved hjelp av ett tastetrykk dumpe alt innholdet over på ShareSpace.

Andre ting Western Digitals NAS-disk kan friste med er epost-varsling ved system- eller diskproblemer, automatisk nettverksbackup, tilgang til alle filene fra hvor som helst, full nedlastingsstyring per FTP og HTTP, muligheten for å fungere som iTunes-server, tre USB-porter, miljøvennlig strømsparingsteknologi, full Windows og Mac-støtte, og, sist men ikke minst, innebygget FTP-server.

Liten og søt er den også. Eh, sa vi "søt"? Vi mente naturligvis røff og maskulin.

Trykk her for å lese en av de første anmeldelsene av ShareSpace.

Kilde: Engadget

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer