Shanling MC-30 er monumental

Lekkert, praktisk og med godlyd. Sier dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nei, nei, vent! Ikke løp! Vent til du ser hva vi har å si! Vi vet at du er lei av iPod-saker, men se på dette fantastiske musikksenteret!

LES OGSÅ:

Det skinner som en oase i en ørken, og er for en gangs skyld ikke laget av billig plast importert fra et land langt, langt der borte.

Shanling MC-30 er iPod-docken for de som fikk igjen penger på skatten, og som dessuten har finjusterte ører som ikke tolererer hva som helst.

Dette er både en hi-fi-CD-spiller, AM/FM-radio, iPod-dock og rørforsterker i én og samme pakke. Forsterkereren yter tre rør-watt per kanal, og hvis du liker at ting er gjemt bort vil du sette pris på at både linjevelgeren og volumkontrollen er strategisk og diskret lokalisert på toppen av føttene i fronten.

Fjernkontrollen kan styre alle funksjonene fra sofakroken, det skulle da bare mangle når musikksenteret koster 995 dollar, eller 5 700 kroner.

For all del, du skal ikke forvente mirakler av et anlegg som har så mange komponenter i samme boks til under 6 000 kroner, men det du kan forvente er et aluminiums-chassis så innbydende at det burde vært foreviget i oljemaling av Leonardo da Vinci.

Kilde: Audiojunkies

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!