Setter griller i hodet på deg

Bord? Og grill? I ett? Jada.

Det er på tide å finne fram plaster, lindrende salve og muligens også nummeret til nærmeste legevakt. Far skal snart grille. Far skal snart kaste 98 oktan bensin under kotelettene fordi tennvæska "tar så dårlig".

LES OGSÅ:

Far bør med andre ord holde seg unna denne på alle måter oppsiktsvekkende grillen.

Grav dypt

Prislappen er alene grunn til nok at flere bør styre unna. 3500 dollar - rundt 23 000 kroner - er ikke småtteri nå som økonomien er på vei ned i gjørma, men du får i det minste det du betaler for.

BBQnique er designet av Steve Zagar, som vi ikke vet så mye om, og er rett og slett en kombinert gassgrill og utebord. Med plass til åtte personer vil det i vært fall være nok vitner som kan beskrive hva som eventuelt gikk galt underveis, og grillen skal også være lett å rengjøre slik at gjestene slipper å jobbe overtid etter at middagsfesten er ferdig.

Tungvekter

Den en meter og førti centimeter store bordtoppen er laget av granitt, noe som forklarer hvorfor hele BBQnique veier imponernede 155 kilo.

Med på kjøpet får du dessuten grillverktøy som, eh, grillrist, wok, stekeplate og miniovn, slik at selv sofistikerte grillkokker blir fornøyd.

En ni-kilos gassbeholder gir lang grilltid, i tillegg til å være miljøvennlig.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mer info om vidunderet finner du på BBQniques hjemmesider. Sjekk også videoen, som også inneholder viktig grillhistorie for grillentusiaster. Angivelig.