Sengehygge

Det er størrelsen det kommer an på.

Vi beklager at vi nevner noe så usexy som Onkel Skrue i en sak om verdens største seng, men de som husker gjenfortellingen av verdens rikeste manns vei mot toppen husker kanskje også at parallellt med hans voksende formue vokste også senga.

LES OGSÅ:

Han begynte med en pute, en dyne og en utslått kommodeskuffe, før han endte opp i en seng som var cirka ti meter i begge retninger. Det førte blant annet til at han våknet av store skjelvinger i madrassenhver gang tjeneren nærmet seg med beskjeder eller frokosten helt nede ved enden av senga.

Moralen er altså at en veldig stor seng ikke nødvendigvis fører til veldig store gleder. Tvertimot.

Ekstremt stor.

Det forhindrer oss ikke fra å nevne Extreme UltraKing-senga, som kommer rett fra designer Debbie Rhodes hos luksuriøse Custom Bed Source i, naturligvis, Las Vegas - stedet hvor de rike og berømte paradoksalt nok tilbringer mindre tid i senga enn noe annet sted i verden.

Den er hele 3.66 meter vid og tre meter lang, har en madrass av aller beste og mykeste (og dyreste) merke, og en ekstra tettbygd fjørkonstruksjon, naturlig lateks og lammeull for ekstra støtte og komfort.

Leveres umontert.

Utrolig nok skal senga være laget for å komme gjennom alle dører (den leveres i deler, men det har du allerede gjettet), men utfordringen for de fleste er å ha et soverom som er stort nok når den er skrudd sammen - for ikke å nevne noe og noen å fylle den med.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Da har vi fortsatt ikke diskutert hvor vanskelig det blir å komme seg ut av senga klokka halv sju en mørk, mørk vintermorgen, fordi du må bruke kart, kompass og viljestyrken til en elefant (joda, de har viljestyrke) for å gå de nødvendige tre-fire metrene før du når soveromsgulvet.

Bestillingsvare.

Hver seng bygges på bestilling, og skal koste minst et femsifret dollar-beløp. Hugh Hefner har helt sikkert bestilt tre allerede, slik at de kan settes sammen. Dermed får alle kaninene hans hver sin kjempeseng, og han kan få sove i fred når han ikke har bruk for dem.

Hvis du synes senga er litt på kanten, hva synes du ikke da om Hef?

Kilde: Born Rich