Så billig at du kan kjøpe to

Hvis alle gode ting er tre kommer du til å elske denne.

Alien Techs nye LCD-projektor er ganske enkelt tre ting på en gang: Den er lett å ta med seg, enkel i bruk, og kanskje aller viktigst; med en pris på cirka 1.500 kroner er den superbillig.

LES OGSÅ:

Praktisk.

Selv om projektoren hoster opp et bilde på hele 80-tommer, så vil den nok ikke imponere de største filmnerdene. De to svakhetene er nemlig at oppløsningen er for lav for HD-signaler (den er 320x240) og at den ikke gir widescreen bilde, her får du altså 4:3-format. For deg som bare skal vise tegnefilmer til unga, eller plage hyttefeltet med time etter time med SingStar-prestasjoner, har nok dette mindre betydning.

Det er nemlig på det praktiske Alien Tech imponerer: De innebygde høyttalerne gjør for eksempel at du ikke trenger å ta med en forsterker for å få lyd på hytta.

Levetiden på pæren er cirka 1.500 timer, og i motsetning til vanlige projektorer brukes det her en standardpære som ikke koster mer enn 30 kroner. Det alene øker siklefaktoren hos oss, og med en så lav pris kan dette bli et spennende alternativ for de som drømmer om stort bilde på lavbudsjett.

Prisen i Danmark er cirka 1.500 kroner, og den kommer til Norge i løpet av året.

Klikk her for flere morsomme, nyttige og kule ting å bruke pengene på!

Kilde: Awiwa.dk.