S2 gir deg lyst til å banke

Spiker har aldri vært mer fristende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette er den første hammer-saken som skrives på dingz.no. Så, så - ingen stående ovasjoner, takk. Vi er bare vanlige folk med vanlige jobber.

LES OGSÅ:

S2 har gjort seg fortjent til en plass på disse sidene på grunn av to ting.

Designvinner.

For det første ser den ut som en million kroner som er banket sønder og sammen med et hammerhode. Toppen er som hentet rett ut av Lynvingen, og de blå linjene er like innbydende som de blå på-lysene en ofte finner på DVD-spillere eller svindyre musikkanlegg.

Det er også grunnen til at S2 fra ATOMdesign vant én av hovedkategoriene under den 53. prisutdelingene til International Design Magazine.

Prikken over i-en.

For det andre skal den kunne gi spikeren bank som om den var din verste fiende. Hammerhodet er nemlig todelt, noe som både reduserer sjokket mot hånda idet du sender S2 mot spikeren med en hastighet på 80 km/t, og som angivelig skal gjøre hammeren så effektiv at du kan sende spikeren inn i veggen med to slag.

En skulle tro at to-slag-trikset kan gjøres av folk med muskler selv med vanlige hammere, men kanskje denne er for de av oss som løfter løfter vekter tilsvarende tolv appelsiner i benkpress?

Legg også merke til spikerfestet på toppen av S2s hammerhode. Sett spikeren i renna, og du kan smelle den inn i Ikea-seksjonen uten å risikere å treffe tommelen på venstrehånda - fordi venstrehånda ikke er i bruk. Legevakta på søndager er alltid kjedelig, så dette vil også legestanden sette pris på.

ATOMdesign har levert tilsammen 27 ulike patentsøknader i forbindelse med utviklingen av S2, så dette er opplagt ikke for amatører. Kanskje det er grunnen til at prisen fortsatt er ukjent.

Kilde: Gizmodo