Rett i dass

Også toalettene deltar i den teknologiske revolusjonen.

For mange er et besøk på toalettet en høytidsstund, som kun overgås av pilgrimsturer til gigantiske fotballstadioner, gratis øl og billig bensin. Pussig nok er de fleste som passer inn i den kategorien menn.

LES OGSÅ:

Brondell tar sannsynligvis sikte på å lage en behagelig og trivelig toalett-opplevelse også for den delen av befolkningen som tradisjonelt sett tilbringer mer tid foran speilet på badet enn de gjør på do.

Swash 800 har det aller meste som en digital drømmedo skal ha.

Vask deg bak.

Doen har for eksempel det Brondell kaller en "feminin varmtvannsvask", som sørger for en behagelig rengjøringsprosess der du trenger det mest, og en føner som tørker bort skyllevannet etterpå.

Du kan i tillegg justere temperaturen både på vannet og selv dosetet, noe som helt vil ta knekken på de mange primalskrikene som smeller veggimellom i januar, når du og jeg setter oss på et iskaldt underlag.

Fjernkontroll.

En digital do uten fjernkontroll er dømt til å tape kampen om erfarne klosettkjenneres oppmerksomhet, så Brondell inkluderer fjernstyrt kontroll av vann og dosete-temperaturen. Litt som motorvarmer til bilen din, med andre ord, slik at du kan fyre opp varmen ti minutter før du merker konsekvensene av de dårlige rekene du spiste til middag.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den bakterie-resistente doen koster 1000 dollar, eller rundt 6200 kroner.

Kilde: Itavisen