Radioraft er en god idé

Så lenge du har råd.

Hvis jeg hadde vært markedsføringsguru og skulle selge et nytt, smart produkt med høy prislapp ville jeg kanskje unngått å kaste produktet ut i et basseng fullt av bikinikledde damer som ser ut som de er midt i spring break.

LES OGSÅ:

Målgruppa har en tendens til å bli forvirret og regelrett snøblind av bikinier, selv om et Radioraft er ganske smart.

Musikkflyt.

Du ser den ikke, sier du? Vel, den er der, midt i bildet, og den fungerer som et flytende stereoanlegg for festløver og andre som har tilgang til mer eller mindre private svømmebasseng - og mye penger. Disse tingene henger ofte sammen.

Radioraft har fem vanntette høyttalere som til sammen yter 400 watt fra den innebygde forsterkeren, og med en stor flytebøye i bunn vil anlegget holde seg på riktig side av vannflaten selv når festen når det samme dekadente stadiet som Romerriket nådde før det gikk under.

Dock over vann.

En iPod-dock gir enkel tilgang til store musikkbibliotek, og den har til og med begerholdere på siden hvis du skulle være opptatt med andre ting i vannet.

Vi antar at et stort batteri skjuler seg på innsiden av flytebøyen, for hvis en skal begynne å koble eksterne strømkilder med øl, ungdommer og vann er noe nødt til å gå veldig galt.

Prisen er astronomisk, rundt 10 000 kroner, men du ser jo hvilke jenter som kommer på festen din, alt takket være det flytende anlegget.

Kilde: Gizmodo