Radioraft er en god idé

Så lenge du har råd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvis jeg hadde vært markedsføringsguru og skulle selge et nytt, smart produkt med høy prislapp ville jeg kanskje unngått å kaste produktet ut i et basseng fullt av bikinikledde damer som ser ut som de er midt i spring break.

LES OGSÅ:

Målgruppa har en tendens til å bli forvirret og regelrett snøblind av bikinier, selv om et Radioraft er ganske smart.

Musikkflyt.

Du ser den ikke, sier du? Vel, den er der, midt i bildet, og den fungerer som et flytende stereoanlegg for festløver og andre som har tilgang til mer eller mindre private svømmebasseng - og mye penger. Disse tingene henger ofte sammen.

Radioraft har fem vanntette høyttalere som til sammen yter 400 watt fra den innebygde forsterkeren, og med en stor flytebøye i bunn vil anlegget holde seg på riktig side av vannflaten selv når festen når det samme dekadente stadiet som Romerriket nådde før det gikk under.

Dock over vann.

En iPod-dock gir enkel tilgang til store musikkbibliotek, og den har til og med begerholdere på siden hvis du skulle være opptatt med andre ting i vannet.

Vi antar at et stort batteri skjuler seg på innsiden av flytebøyen, for hvis en skal begynne å koble eksterne strømkilder med øl, ungdommer og vann er noe nødt til å gå veldig galt.

Prisen er astronomisk, rundt 10 000 kroner, men du ser jo hvilke jenter som kommer på festen din, alt takket være det flytende anlegget.

Kilde: Gizmodo

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!