Quantum Sleeper er skuddsikker

Den tøffeste senga verden har sett.

Er du steinrik og veldig paranoid? I så fall er denne senga perfekt for deg. Quantum Sleeper kan foldes sammen til en boks som etter sigende være umulig å ødelegge. Dermed vil den effektivt beskytte deg mot eventuelle terroristangrep.

LES OGSÅ:

Tåler det meste.

Når du føler deg truet av omverdenen er det bare å hoppe opp i senga og låse igjen. Senga er motstandsdyktig mot blant annet flammer, biokjemiske våpen, skudd og naturkatastrofer som tornadoer, jordskjelv og flom.

Her kan med andre ord kjeltringene slå løs alt de bare orker. Inn kommer de ikke uansett hva de prøver på.

Det er ingen fare for at du vil kjede deg, eller sulte ihjel på innsiden av senga. Her har du tilgang til blant annet CD- og DVD-spiller, stereoanlegg, mikrobølgeovn, kjøleskap med mat og drikke, radio og mobiltelefoner slik at du kan kontakte omverdenen og varsle at du er under angrep.

Enveisspeil.

Mest interessant er det likevel at senga er utstyrt med et stort speil som lar deg se hva som skjer på utsiden, men som ikke fungerer motsatt vei. Dermed kan du slappe av på innsiden, spise popcorn, lytte til musikk og peke og le av terroristene som forsøker å bryte seg inn.

Senga har forøvrig et ventilasjonsanlegg slik at du ikke blir kvalt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trang og dyr.

Det er to ulemper med senga. Den ene er at de av oss med et snev av klaustrofobi ikke kommer til å holde ut særlig lenge. Den andre er prisen som er oppgitt til hele 135 000 dollar, altså nærmere 830 000 kroner. Enda dyrere blir det dersom du velger utstyre senga med tåregass og våpen.

Trykk her for flere spektakulære dingser!

Kilde: qsleeper