Q-TV2 gir deg bedre TV-lyd

Lei av pinglete lyd fra flat TV-en din?

God bildekvalitet til tross, det er mange nyfrelste flat TV-eiere som opplever at det nye alteret i stua ikke har like god lyd som den abdiserte billedrørs TV-en.

LES OGSÅ:

Heldigvis er det her mange gode alternativer. Spør du oss er det beste du kan gjøre å kjøpe et ordentlig surround-anlegg, som i tillegg til bedre TV-lyd også vil øke filmfølelsen når du ser på DVD eller Blu-ray.

Det er imidlertid flere som ikke er interessert i dette: Enten fordi de ikke ser nok på film, fordi de sverger til to-kanals lyd fra stereoanlegget sitt, eller ikke orker å ha høyttalere med tilhørende kabelstrekk rundt i stua.

Hvis du tilhører den siste gruppen bør du følge med nå, for QTV kan ha løsningen du har ventet på.

Henger høyttalerne bak TV-en

Q-TV2 er nemlig et 2.1 system (altså to sterehøyttalere og en subwoofer) som enkelt og greit festes bak flat TV-en din.

Dermed får du langt bedre TV-lyd uten å fylle stua med høyttalere på vegg og bokhylle.

Det vi liker: Du får lipsync-justering, og siden den er justerbar i bredden, passer den alle TV-er fra 30 til 42-tommer. Den er svært enkelt å feste i TV-en, og selv om TV-en din er spartansk utstyrt har den innganger for alle: Optisk, Phono/RCA og hodetelefoninngang. Q-TV2 har også en AUX-inngang om du vil koble til MP3-spilleren din.

Det vi ikke liker: Det mest opplagte minuset er Q-TV2 ikke vil passe med alle veggfestene på markedet, du kan riktignok kjøpe selskapets eget veggfeste, men personlig ville vi kun vurdert Q-TV2 om vi hadde hatt TV-en på et vanlig bordstativ. Dessverre synes vi også at prisen er for høy, i Storbritannia er den nå i butikkene for rundt 399 Euro, noe som er litt i overkant. Mer info får du på hjemmesiden deres: armourhome.

Trykk her for flere saker fra IFA 2009!

(vi legger ut kontinuerlig)