Potten som redder ferien

Endelig slipper du å vanne plantene

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Verden er i ferd med å gå under. Al Gore har sagt det, Georg Bush praktiserer det, og vi får se det. Glem alt du lærte i Trollmannen fra Oz. Her er det ikke den gule mursteinsveien du skal følge, men den grønne veien vekk fra miljøkrise og den moderne tids ragnarok.

LES OGSÅ:

Hvordan du skal gjøre dette? Sats alle pengene dine på innkjøp av planter. Det kan aldri slå feil. Det som kan slå feil er din latterlige evne til å glemme å vanne plantene, og din storsatsning på nye, grønne vaner vil gå dørken. Si hallo til den selv-vannende blomsterpotten.

Perfekt for ferieturen.

Vi kan ærlig innrømme at det er mange ting som fort får høyere prioritert enn plantene i leiligheten. Det er allikevel ikke dag-til-dag-vanningen som er det største problemet for de fleste, men de lange ferieturene.

Er du en av disse kan denne blomsterpotten være noe for deg. Ved å fylle opp den nederste delen av potten med vann, vil den øverste delen regulere hvor mye vann som blir tilført jorden blomsten står i.

Flere versjoner.

For å gjøre den enda mer perfekt for ditt hypermoderne-men-fortsatt-litt-retro-hjem, kommer den i en rekke sterke farger. Rød, rosa, grønt – velg selv.

I tillegg kommer de i to ulike størrelser. Den største potten på sju tommer koster 19,95 dollar (100 kroner) mens den lille potten på 4,5 tommer ligger på 13,95 dollar (70 kroner).

Kilde: Inhabitat