Potta som er en slags potet

Kan ikke brukes til alt, men nesten.

Potteplanter er egentlig ikke ment som diskret pynt i hjemmet. De er guds ultimate forelder-test. Klarer du ta livet av en plante tre dager etter at at du kjøpte den, bør du ta det som et hint. Planten krevde ikke en gang at du skiftet bleie på den, likevel kjørte du den i grøfta.

LES OGSÅ:

O' skrekk o' gru.

Potteflott.

Med Multipot (som USA helt sikkert kommer til å forby på grunn av de altfor hippie assosiasjonene som følger med) kan du unngå å forholde deg til planter, samtidig som du forholder deg til mye annet.

Den ser nemlig ut som en potte, og er det forsåvidt også. Men den kan brukes til å lyse opp stua (den har såkalt ambient-lys fra LED-pærer), til å legge igjen nøkler, småpenger og gamle handlelister på toppen, og, ikke minst, til å stue bort de lange ledningene fra alle laderne som flyter rundt i huset.

Gjemmer ledninger.

I bunnen av Multipot ligger en strømpadde med plass til fem kontakter. Dermed kan du la ledningene ligge gjemt bak den halv-transparente pottas vegger, mens tilkoblingspunktene kommer ut øverst på potta.

Multipot koster rundt 1200 kroner (uten frakt og moms), er designet av Dante Donegani og Giovanni Lauda, og pynter og nytter på én og samme tid.

Artikkelen fortsetter under annonsen

For en magisk tid vi lever i.

Kilde: Red Ferret