Peisen som kan rulle

Ikke fornøyd med plasseringen? Denne biopeisen er nesten like fleksibel som en østeuropeisk gymnast.

RULL BORT: Biopeiser er i skuddet om dagen, men det er kanskje ikke alle som bør ta akkurat denne i hus.
RULL BORT: Biopeiser er i skuddet om dagen, men det er kanskje ikke alle som bør ta akkurat denne i hus. Vis mer
Publisert

Serien "hva kan du egentlig plassere i stua uten å miste livet helt, bare nesten?" inkluderer så langt blant annet 60-tommer store flatskjermer (de kan velte), spinningsykler (du må trene) og Blu-ray-spillere (du må se romantiske komedier). Denne peisen hadde vi faktisk ikke tenkt kunne være en mulig kandidat før vi fikk beskrevet hva den faktisk gjør.

Den ruller.

Du kan godt lese den korte setningen en gang til.

Les også: Her eksploderer biopeisen

Flyttes på et blunk

Roll Fire, som er det offisielle navnet den er tildelt, er en biopeis så langt til side for det man forventer av en biopeis at den bør vekke oppsikt også blant de av dere som ikke tenker på peis flere ganger daglig.

Interiørprosjekter er som kjent en flytende størrelse, og i et slikt perspektiv passer Roll Fire perfekt inn i de fleste framtidige ommøbleringer - nettopp fordi den enkelt kan flyttes fra hit til dit.

Den runde peisen er laget av rustfritt stål, og har glasspaneler montert på hver side slik at du kan se flammen nesten uansett hvor du befinner deg i stua.

Les også: Dette er "verdens vakreste peis"

Holder i tre timer

Glasset holdes på plass av magneter, og kan derfor enkelt fjernes ved etterfylling av bioetanol.

Peisen som kan rulle

Den siste setningen bør forøvrig gjøre det krystallklart hvorfor Roll Fire ikke nødvendigvis er noe for småbarnsforeldre eller svaksynte.

Ønsker du henge biopeisen på veggen kan du kjøpe et ekstra stativ til 190 Euro (rundt 1600 kroner), mens du får den 65 centimeter høye og 45 kilo tunge peisen må ut med 2490 Euro (drøye 20.000 kroner).

Tanken har en kapasitet på 0.825 liter, noe som ifølge produsenten gir nok bioetanol til at den brenner i rundt tre timer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer