Panasonics Blu-ray show

Og den største nyheten ble den største skuffelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Panasonics medarbeidere smilte fra øre til øre når de viste fram sin Blu-ray kolleksjon på årets IFA-messe. Men selv om nyhetene var flere - sjekk bildespesialen til venstre - var toppen av kransekaka definitivt DMR-BW500.

LES OGSÅ:

Ikke bare fordi den har det vanskeligste navnet, men også fordi det er den første Blu-ray spilleren i Europa med opptaksfunksjon.

Kun for franskmenn?

Spilleren har to innebygde HD-tunere slik at du se på et program samtidig som du tar opp et annet. Dessverre var det ingen på Panasonic-standen som kunne bekrefte om tuneren vil fungere her til lands, og siden modellen i første omgang er beregnet på det franske markedet ser det definitivt dårlig ut.

De trøffelspisende heldiggrisene kan imidlertid lagre TV-opptakene sine direkte på den 500 GB-store harddisken eller direkte på en Blu-ray plate. Spilleren har også en inngang for minnekort av SD-typen, og her skal det altså være mulig å spille av AVCHD-klipp du har tatt med HD-kameraet ditt. I følge Panasonic kan du lagre innholdet på SD-kortet på harddisken og brenne det på Blu-ray om du skulle ønske det.

Spilleren har siste Blu-ray profil 2.0, og støtter dermed også BD-live, i tillegg til de nye lydformatene Dolby TrueHD og DTS-HD.

Men disse kommer i hvert fall.

Det som i hvert fall sikkert er at etterfølgerne etter BD30 og BD50 kommer til Norge. Som vanlig er det jo alltid gøy å se nye produkter som skal etterfølge produkter som ikke engang har rukket å komme her til lands... De to nye modellene vil hete BD35 og og BD55, og du finner bilder av dem i bildespesialen til venstre.

Trykk på bildene til venstre for store bilder av spilleren, eller trykk her for flere saker fra årets IFA-messe.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!