Opposisjon

Når Oppo lager monitor slæsj LCD-TV slæsj DVD-spiller i samme pakning, er det kanskje litt overraskende at de gjør det i 4:3-format?

Ikke alle synes framtida er så lys at en må bruke solbriller.

LES OGSÅ:

Det er kanskje det Oppo har tenkt når de nå lanserer en alt-i-ett 20-tommers datamonitor, DVD-spiller og LCD-TV i formatet som selv ærverdige NRK kjører på dynga den 16. september.

Sånn i det store og hele er LT-2007 likevel en monitor som befinner seg et sted mellom lett fluevekt og mellomvekt.

Helt greit.

Den har VGA, komponent og S-Video-innganger for å takle oppløsninger som 480i/p, 720p og 1080i, i tillegg til innebygde stereohøyttalere (som sannsynligvis låter like tynt som nødskrik fra en kattunge i et tre), TV-tuner og USB-tilkobling.

Med 20 tommer hadde det vært fint med en litt større oppløsning enn 800x600, men det er sannsynligvis ikke så veldig kritisk når skjermen er såpass liten. Kontrasten er oppgitt til 500:1, et ganske lavt tall i LCD-TV-sammenheng, men kanskje har Oppos ingeniører skrudd seg fram til et kjempebilde via overjordiske bildebehandlingsalgoritmer?

Skjermen og sokkelen ser i det minste fabelaktig ut, og selv om en pris på 600 dollar, eller rundt 4000 kroner, kanskje ikke sender den til topps på salgslistene, skal en ikke undervurdere de mange kjøpesterke mellomklassemenneskene som trenger ett eller annet å ha på soverommet.

Kilde: Engadget