Opp en trapp

Og ned en bokhylle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bokhyller er i utgangspunktet svært enkle konstruksjoner. En firkanta ramme, noen hylleplater, et par-tre hule pappbøker som du rappet med deg fra Ikeas utstillingshyller fordi du syntes det ble litt pinlig at årgangssamlingene med Vi Menn dominerte såpass mye på veggen.

LES OGSÅ:

Et London-basert arkitektfirma har laget en bokhylle som er for alle andre enn herreblad-entusiaster.

To-i-ett.

Bildene over forteller strengt tatt alt som er å fortelle om det fantastiske designet: En eike-trapp laget som en bokhylle, eller en bokhylle laget som en trapp, som leder opp til et knøttlite soverom på loftet. Det er en enkel idé, men det enkle er som kjent ofte det geniale. Bare tenk på Pez-dispenseren.

Trappebokhylla ble laget som en konsekvens av at akkurat denne delen av huset er svært trang og liten, men ettersom kunden ikke ser ut til å ha villet akseptere en enten-eller-løsning, kombinerte like godt arkitektene hos Levitate Architects det litterære med det praktiske på en kompakt og smart måte.

Mangler holdepunkt.

Lys er det også nok av, ettersom et takvindu bader trappa i sol - i det minste på dagtid,

Det eneste som mangler er et gelender, men hvis eieren av toppleiligheten i den viktorianske boligblokka er velutstyrt har han eller hun sikkert en førstehjelpsbok stående i den velfylte boksamlinga.

Kilde: Geekologie