Omega Spa gir oss spader

Spabadet som har alt, og litt til, og enda litt til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Boblebad har fått et litt utfortjent harry-stempel, kanskje fordi det var veldig hipt på 80-tallet, og fordi noen kanskje fortsatt assosierer det med vannseng og puddelpermanent.

LES OGSÅ:

Med Omega Spa bør den tiden være over for godt. Ok, det er harry, men på en bra måte.

Skjermet fra virkeligheten.

Hvis du synes den store, svarte skjermflaten i endan av boblebadet likner mistenkelig på en flat-TV, så er det helt riktig. Den 42-tommer store plasmaskjermen kommer med to nedfellbare høyttalere, og dessuten DVD-spiller og FM/AM-radio.

En flytende Balboa Dolphin-fjernkontroll gjør at du slipper panikkartede øyeblikk hver gang minstemann hopper opp i spabadet for å se Teletubbies.

Pump it up.

Tre vannpumper på fire hestekrefter sender vann inn i badet, som har plass til fem personer samtidig. De som tenker skitne tanker bør tenke seg om en gang til. Dette er et bad. I bad blir man rene.

Med hele 74 jetstråler mangler det ikke på stimulerende vannstrømmer. Det 2.33 meter lange og brede badeparadiset har en kapasitet på nesten 1600 liter vann, og kan også tilby aromaterapi som en del av den totale pakken.

Tilbehør.

Ettersom Omega Spa er såkalt ozone ready, trengs det minimalt med kjemikalier hvis en installerer en ozonator, tilbehør som renser vannet omtrent like effektivt som oson renser lufta vi puster inn.

En rekke ulike tilleggspakker kan øke harryfaktoren betraktelig, som for eksempel fiberoptisk belysning, vibrerende sitteputer, subwoofer, eller et tolv tommer stort "omvendt fossefall" - en fontene- eller geysirliknende konstruksjon som sender vann over vannflatehøyden.

Prisen er ikke kjent, men Omega Spa er garantert ikke så billig som 80-tallet var.

Kilde: Catalina Spas

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!