Office Ergopod 500 er ingen iPod

Hjemmekontor med mer enn én vri - bokstavelig talt.

Jada, vi vet. Du vil gjerne gå til sengs med den stasjonære rånemaskinen din, men fordi det er smått upraktisk å sjekke mail med en femten kilo tung koloss liggende og hvile på magen må du ta til takke med en ussel laptop.

LES OGSÅ:

For et hundeliv.

En slags pod.

Office Ergopod 500 er an anretning som ser ut som noe spanske torturister kunne anvendt under inkvisisjonen, men den kan være din nye bestevenn.

Den tillater bruk av datamaskiner i mer eller mindre alle tenkelige sitte-, stå- og liggestillinger. Ja, liggestillinger. Du kan for eksempel feste utstyret (hvis du nå tenker på det andre utstyret er du på feil nettside) på bordet, vippe det over, og slå deg ned i senga - for godt. Fra nå av blir det hjemmekontor hver eneste dag, uten at du behøver stå opp.

Gode kontaktmuligheter.

Ergopod 500 har seks jorda kontakter festet til siden, mens motoriserte føtter gjør at bordet kan senkes og heves via en knapp i nærheten av monitorfestet. Fra samme sted styrer du også vinkelen på bordet, som kan tiltes omtrent like mye som en rumensk toppgymnasiast.

Fleksible springfjær gjør at de fleste tastatur får plass på tastaturfestet, og selve monitorfestet kan dessuten vippes framover og tilbake igjen uavhengig av bordet. Viderekomne bør gå for utgaven med trippelt monitorfeste - vi kan høre den skranglete lyden av sykmeldte børsmeglere som jubler.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvis du ikke var sengeliggende før du hørte om Ergopod 500, blir du det muligens når du hører prisen. Rundt 25 000 kroner koster herligheten, men det er en liten pris å betale for et dataliv på myk madrass.