Octocube er ment for stua di

Octocube er ment for stua di

Hvis du trenger litt varme ...

Publisert

Hvis du er hjernekirurg eller regelmessig har fingrene dine i myke, seige rester som for alt vi vet kommer fra en kumage, er det ikke sikkert Octotube vil gjøre så stort inntrykk. Hvor er blodet?, vil du kanskje til og med spørre.

For oss andre blir varmeradiatoren kanskje litt i overkant.

Hæh?!

Likevel, en skal aldri undervurdere effekten av å ha gjenstander liggende i et hjørne i stua som konsekvent møter forstyrrende blikk fra naboer, slektninger og andre middagsgjester. Octotube er utvilsomt oppsiktsvekkende.

Like oppsiktsvekkende som designet er konstruksjonen. Den firkanta radiatoren er kun satt sammen av en rekke 90-graders vinkelrør, og rørleggere vil sikkert gråte over hvor vakker verden er sett fra et vinkelrørperspektiv.

Eksklusiv.

Octotube er designet av Vivien Muller, og er langt mindre enn bildet over kan tyde på. Sjekk her for et stueperspektiv.

Prisen er ikke kjent, av den enkle grunn at designer Muller bare har laget et eksemplar til seg selv. Hvis gudene har et godt øye til oss blir den kanskje å se hos din lokale interiørpusher en vakker dag.

Enda flere utrolige saker her!

Kilde: Dvice.com

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer