Foto: Logitech
Foto: LogitechVis mer

Nyheter fra Logitech

Høsten har krøpet innover fedrelandet, men heldigvis kan den by på mer enn bare kulde og mørke. Her er en haug nye dingser fra Logitech!

Logitech presenterte torsdag mange lovende produkter, som de håper skal være attraktive for deg og meg. Det skal kanskje ikke mer enn et par gadgets til for å unngå høstdepresjonen...

LES OGSÅ:

I bildespesialen til venstre kan du se bilder av produktene!

ChillStream Controllers.

Alle som har sittet lengre foran datamaskinen enn det som sunt er, vet godt hva svette håndflater er for noe. Logitech tar ansvar og kommer nå med en spillkontroll som skal holde hendene dine avkjølte og tørre.

Tre smale ventiler på hver side av kontrolleren fordeler luften direkte på de fire fingrene, tommelbasen og håndflate - de tre områdene av hånden som behøver avkjøling (i følge Logitech).

ChillStream Controllers for PC plugges i usb-porten på datamaskinen din. Den fungerer på PCer med Windows XP og Vista, og blir tilgjengelig i disse dager til en pris på 350 kroner.

Z-10 Interactive 2.0 Høyttalersystem.

De nye PC-høyttalerne til Logitech har et langt og komplisert navn, men er heldigvis ikke like komplisert i bruk. Faktisk ble vi riktig så tiltrukket av det svarte designet og de berøringssensitive kontrollerne.

En liten skjerm gir deg beskjed om hva som spilles akkurat nå, i tillegg til å vise tiden. Under skjermen finner du knapper som lar deg kontrollere musikken og snarveier til internettradio.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Høyttalersystemet dukker opp i begynnelsen oktober og vil ha en veiledende pris på 1300 kroner.

AudioStation.

Hvis du eier en iPod trenger du ikke gråte over mangelen på ekstrautstyr. Logitech lanserte i dag enda et høyttalersystem for den irriterende populære mp3-spilleren.

Også her har produsenten valgt bort knapper til fordel for trykksensitive kontroller, og vi skal ikke nekte for at det ser veldig pent ut. Over kontrollpanelet finner du en skjerm som viser informasjon om blant annet radiokanaler og tid.

Audiostation kommer også med AM/FM-tuner. En fjernkontroll følger med på kjøpet slik at du kan kontrollere systemet fra sofakroken. Hvis dette høres ut som noe for deg kan du løpe til butikken i begynnelsen av oktober og bla opp 2500 kroner.

AudioStation Express.

Siden iPod er bærbar trengs det selvfølgelig også bærbare høyttalere til. Dette svarte eksemplaret fra Logitech skal være robust, holdbart og gi god lyd slik at du kan ta det med på stranda og spille musikk.

Fjernkontroll følger med i prisen på 800 kroner. AudioStation Express blir tilgjengelig fra begynnelsen av oktober.

I bildespesialen til venstre kan du se bilder av produktene!

Mye moro i vente!

Logitech har også mange flere produkter på trappene. Vi har tidligere skrevet om Wireless DJ Music System, som vi gleder oss veldig til å få inn på test.

Spennende er også de to datamusene MX og VX Revolution, som skal la deg bla gjennom dokumenter i turbofart. Disse gjennomgår testing i skrivende stund.

Ultra Vision bør også nevnes. Logitech hevder web-kameraet skal gi dobbelt så klart bilde som konkurrerende produkter.