Nye gigantTVer fra JVC

Hybridskjermene blir tynnere og tynnere.

Nordmenn går fortsatt mann av huse for å skaffe seg flatskjerm, men JVC mener likevel at det er rom for alternativer. Nå lanserer produsenten en ny generasjon hybridskjermer, som har gjennomgått en kraftig slankekur sett i forhold til tidligere TVer av typen HD ILA.

LES OGSÅ:

De nye modellene har en kabinettdybde på mindre enn 30 centimeter. Dette gjør at du enkelt kan plassere dem inntil en vegg, eller henge dem på veggen uten at de dominerer stua.

Mye snadder under panseret.

Du kan velge mellom versjoner på 65- og 58-tommer. Begge har en oppløsning på 1920 x 1280 (full HD) og er utstyrt med 2 x HDMI (støtter 1080p), komponent- og PC-inngang. Lydentusiaster kan glede seg over at en optisk lydutgang også er på plass.

Hybridskjermene er stappet med bildeteknologi som Dynapix HD for optimal bildebehandling og oppskalering av innkommende signaler. En D-ILA chip lover lav pikseltetthet og eliminering av regnbue-effekter samt jevne og filmliknende bilder. Lysstyrke og kontrast er også to ting JVC hevder de nye skjermene er gode på.

JVC lover altså gull og grønne skoger, men hvordan TVene fungerer i praksis gjenstår å se. Vi satser på å få inn et testobjekt eller to i løpet av våren og sommeren.

HD-58S80 har en prislapp på 33.000 kroner mens HD-65S80 koster 40.000 kroner. Begge modeller er tilgjengelige fra og med juni.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Pressemelding