Nye flatTVer fra JVC

Tre HDMI-innganger, 100 Hz, full HD og heftig bass høres slettes ikke verst ut.

For kort tid siden presenterte JVC årets flatTVer og her er det mye å ta av hatten for. I likhet med konkurrentene satses det på et heftigere utstyrsnivå, pianolakk for alle penga og 100 Hz.

LES OGSÅ:

I løpet av 2007 vil fire nye modellserier finne veien til butikkene. Selv de med dårligst utstyrsnivå kan skryte av to HDMI-innganger. Og ja, vi snakker versjon 1.3.

Samtlige er velsignet med Dynapix, som er JVCs egen bildebehandlingsteknologi. Denne lover å bearbeide og forbedre farger, konturer og kontrastnivå.

A80.

A80 er JVCs budsjettalibi av året, og du vil kunne velge mellom størrelser fra 26- til 42 tommer. Av innganger finner du blant annet to HDMI, en komponent og to SCART. TVen er HD-ready med en oppløsning på 1366 x 768. Skjermen skal være tre centimeter tynnere enn tidligere modeller.

Prisen ligger på rundt 7000 kroner for 26 tommer.

G80.

G80 er step-up-modellen og kommer i størrelser fra 32- til 42-tommer. På baksiden er det ryddet plass til to HDMI-, to SCART- og en komponentinngang. TVen har standard LCD-oppløsning på 1366 x 768 og kontasten er målt til 1200:1. Lydteknologien MaxxBass lover heftig lyd til filmkveldene.

Prisen ligger på rundt 10.000 kroner for 32-tommer.

P80.

Dette er serien for deg som vil ha litt ekstra spesifikasjoner under panseret. TVene, som kommer i størrelser fra 32- til 42-tommer, er utstyrt med 100 Hz Clear Motion Drive. Dette er en teknologi som lover å redusere uskarphet, flimmer og skyggeeffekt på bevegelige bilder.

På baksiden finner du tre HDMI-, to SCART- og en komponentinngang. Også her fokuseres det på lyd med teknologien MaxxAudio. Dette er en equalizer som inkluderer MaxxBass, MaxxTreble, MaxxVolume og MaxxStereo.

P80-serien vil dukke opp på markedet i juni. Prisen er foreløpig ikke kjent.

V80.

Dette er modellen for flatskjermelskere med høye krav. TV-apparatet har full HD-oppløsning på 1920 x 1080 og støtter selvfølgelig 1080p-signaler. 100 Hz Clear Motion Drive Version 2 lover å gi et enda mer flytende og sømløst bilde enn du får hos P80-modellene. Her behandles nemlig bildet både vertikalt, horisontalt og diagonalt. Av innganger finner du blant annet tre HDMI, en komponent og to SCART.

TVen dukker opp i løpet av sommeren i størrelser på 42- og 47-tommer. Prisen er foreløpig ikke kjent, men regn med at feriepengene dine får bein å gå på.

Vi satser på å få testet flere av de nye TVene i løpet av året.

Kilde: recordere