Ny versting fra Cerwin-Vega

Vil du ha mer lyd enn naboen? Med to av disse effektmonsterne kan du fråtse i 5000 watt.

Du kan like gjerne sende nabovarsel samtidig som du bestiller disse beistene fra Hi-Fi klubben.

LES OGSÅ:

A-serie.

Den nye effektforsterkerserien til Cerwin-Vega er laget med kun ett mål for øye: Å pumpe ut tung brutal bass i time etter time.

Den største modellen heter A2.6KW og koster 7.998 kroner. Beistet yter 2 x 1350 W i 4 ohm stereo – eller 1 x 2,6 kilowatt i 8 ohm brokoblet. Sett to sammen, og du har over 5000 watt tilgjengelig…

A-serien kommer i tre forskjellige versjoner, som praktisk talt er like bortsett fra utgangseffekt og pris (fra 4998 til 7.998).

Profesjonelt til hjemmebruk.

Hi-Fi Klubben og Cerwin-Vega har samarbeidet om utviklingen av disse effektmonsterne hos en anerkjent produsent av profesjonelt PA-utstyr. På norsk betyr det at innganger og vifter er tilpasset hjemmebruk, men ellers er de som tatt ut av forsterker-racket på en offentlig konsert.

Ved moderate volum skal viftene bare være så vidt hørbare, men når forsterkerne drar i gang for alvor, følger viftene med. Dette er altså ikke anlegget for sart klassisk musikk, her lukter det heller sagmugg og øl.

Effektbeistene er også utstyrt med soft-start, så sikringer og kretsløp ikke blir overbelastet når du slår på strømmen, og de innebygde beskyttelseskretsløpene holder øye med kortslutninger, feilstrøm på høyttalerutgangene og overopphetning.

Mer info får du hos Hi-Fi klubben.no.