Ny versting fra Cerwin-Vega

Vil du ha mer lyd enn naboen? Med to av disse effektmonsterne kan du fråtse i 5000 watt.

Du kan like gjerne sende nabovarsel samtidig som du bestiller disse beistene fra Hi-Fi klubben.

LES OGSÅ:

A-serie.

Den nye effektforsterkerserien til Cerwin-Vega er laget med kun ett mål for øye: Å pumpe ut tung brutal bass i time etter time.

Den største modellen heter A2.6KW og koster 7.998 kroner. Beistet yter 2 x 1350 W i 4 ohm stereo – eller 1 x 2,6 kilowatt i 8 ohm brokoblet. Sett to sammen, og du har over 5000 watt tilgjengelig…

A-serien kommer i tre forskjellige versjoner, som praktisk talt er like bortsett fra utgangseffekt og pris (fra 4998 til 7.998).

Profesjonelt til hjemmebruk.

Hi-Fi Klubben og Cerwin-Vega har samarbeidet om utviklingen av disse effektmonsterne hos en anerkjent produsent av profesjonelt PA-utstyr. På norsk betyr det at innganger og vifter er tilpasset hjemmebruk, men ellers er de som tatt ut av forsterker-racket på en offentlig konsert.

Ved moderate volum skal viftene bare være så vidt hørbare, men når forsterkerne drar i gang for alvor, følger viftene med. Dette er altså ikke anlegget for sart klassisk musikk, her lukter det heller sagmugg og øl.

Effektbeistene er også utstyrt med soft-start, så sikringer og kretsløp ikke blir overbelastet når du slår på strømmen, og de innebygde beskyttelseskretsløpene holder øye med kortslutninger, feilstrøm på høyttalerutgangene og overopphetning.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mer info får du hos Hi-Fi klubben.no.