NRK og Microsoft gir deg den beste OL-opplevelsen

Dette kan bli en revolusjon for nett-TV.

NRK og Microsoft gir deg den beste OL-opplevelsen
Publisert

NRK har ventet lenge, men i forbindelse med OL i Vancouver som starter nå, kan du endelig se TV-sendinger fra statskanalen i ekte HD-oppløsning. Både Viasat, Get, Altibox, Canal Digital og RiksTV-kunder skal kunne ta inn NRK HD. Les mer om dette her.

Enda bedre på nett

Men som vi fortalte deg på tirsdag er ikke det alt.

Sammen med Microsoft tilbyr nemlig NRK også tidenes beste nettdekning av et OL, og allerede nå har tusenvis av nordmenn lastet ned OL-pakken som du finner på Microsofts nettside.

Så hvorfor bør du prøve?


  • Du får absolutt alle konkurransene direkte i HD (720p = 1280/720 pixler)
  • Løpende resultatservice ved hjelp av Microsoft Silverlight. I praksis vil det si at du får den samme resultatservicen som den NRKs kommentatorer sitter med.

Når Aksel Lund Svindal runder en port, kan du altså få med deg mellomtidspasseringene hans og sammenligne med tidene til alpinisten som eventuelt leder rennet, gjøre din egen vurdering og kanskje ligge i forkant av kommentatorene.

  • NRKs OL-spiller har i tillegg PVR-funksjonalitet (opptaksmulighet), som gjør at du kan få med deg alle konkurransene, stoppe og spole i materialet, se repriser - og svitsje mellom direktesendinger.
  • I følge John Henrik Andersen fra Microsoft Norge, kan du også vise flere videoer på samme skjerm, slik at familiens sportsentusiaster kan få med seg flere grener samtidig, og minimere kranglingen om hvilken øvelse som er viktigst.

Plugg PC-en til TV-en!

For best mulig opplevelse vil nok mange koble PC-en sin til TV-apparatet, har du en moderne TV vil dette gå brillefint, spesielt om du kan bruke HDMI-kabel som altså gir deg lyd og bilde i samme ledning. Må du bruke VGA-kabelen må du ha en lydkabel i tillegg.

Nyttige lenker:
Slik kobler du PC-en til TVen
Last ned spilleren her

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer