Norges billigste LCD-TV?

Prisraset på flat-TVer fortsetter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da vi testet 37-tommere i 2004 kostet Philipsen 40.000, mens Sony-TVen loppet deg for hele 50.000 kroner. La oss si det sånn: Det har skjedd mye siden den gang, og flatTVene er nå så billige at du snart får dem kastet etter deg.

LES OGSÅ:

Under 4.000!

Med en pris på 3.999 kroner for denne Hannspree-modellen er Komplett.no såvidt vi vet den første til å bryte 4.000 kroners grensen for 37-tommere.

Siden Komplett er en nettbutikk kommer riktignok fraktkostader i tillegg, men billigere enn dette har vi uansett ikke sett det, og budsjettkjøperne kommer helt sikkert til å kjenne sin besøkelsestid.

Men hva får du?

Ut fra spesifikasjonene ser vi at TVen er HD-ready, som kort fortalt betyr at den klarer å vise HD-materiale og har de inngangene som trengs. Den fysiske oppløsningen på skjermen er 1366/768, og den har 1 HDMI, 1 komponent, 1 scartm 1 VGA, og 1 S-video-inngang.)

Men ville jeg kjøpt den?

Svaret er nei, og i hvert fall ikke som en hoved TV til å ha i stua.

Prisen er selvsagt fristende, men etter å ha testet flatTVer siden 2003 er vår erfaring at de billigste modellene ofte er tungvinte i bruk, samtidig som bildekvaliteten ikke holder mål.

Selv hadde jeg altså spart litt til, men er du på sparebudsjett har du altså valget.

Trykk her for å komme til hovedsiden med alle TV-testene!