Nikko R2-D2 kan mer enn å bliiipe

For et fantasifoster! Bortsett fra at denne projektoren(!) faktisk er virkelig.

Nikko har hittil vært mest kjent for å lage radiostyrte biler for fantasistyrte barn i alle aldre, men med R2-D2 Mobile Entertainment System kommer de garantert til å slå bort alle andre som måtte befinne seg på pallen.

LES OGSÅ:

Dette må da være den tøffeste julegaven (det er ikke lenge til) vi har sett?

Bliiip.

Alle gutter med pubertetskviser og generell tenåringskeitethet husker godt at den lille roboten med de samtidsmusikalske pling-plong-lydene - R2-D2 - ravet rundt som en halvfull danskebåtpassasjer, før han (hun?) blant annet gjorde nyttige ting som å projisere bilder med viktige beskjeder fra Prinsesse Leia som et hologram midt i stjernekrigen.

Leketøysprodusenten Nikko har tydeligvis ikke klart å glemme det bildet.

R2-D2 er nemlig den desidert mest originale projektoren du kan tenke deg. Den har integrert CD og DVD-spiller, og en linse i fronten kan blåse DVD-bildene opp til rundt 80 tommer.

Romkontroll.

Enheten er motorisert, og styres ved hjelp av en kjempefjernkontroll - som selvfølgelig er modellert etter romskipet Millenium Falcon (sjekk bildene til venstre!). Kontrollen styrer også alle de andre funksjonene til R2-D2.

Ingen dings er komplett uten en iPod-dock, og R2-D2 er intet unntak. Video fra femtegenerasjons iPoder kan projiseres på veggen som om det var en DVD, og også iPoden kan styres via Falcon-kontrollen mens den er koblet til.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stereohøyttalere.

Roboten har innebygde høyttalere på 2x20 Watt, som høres helt greie ut - selv om hi-fi-ører helt sikkert vil vri seg i smerte. Dette produktet er ikke for dem.

De som har kink i nakken, eller bare liker å stirre mot taket mens tankene går inn ene øret og ut det andre, vil sette ekstra stor pris på at linsa kan justeres til å vise bildet også i taket.

Den innebygde minnekortleseren gjør at du kan sende MP4 og JPEG-filer mot veggen eller i taket, eller MP3-filer ut gjennom høyttalerne.

Prisen vil ligge på 2500 Euro, eller drøye 20 000 kroner. En liten pris å betale for Star Wars-fans, som er kjent for å samle på alt fra spyttet til George Lucas til hår fra kinogulv-teppet hvor de så den fjerde Star Wars-filmen for tredje gang.