Gratis PS3? Tja, hvorfor ikke?  Foto: Sony
Gratis PS3? Tja, hvorfor ikke? Foto: SonyVis mer

Nedtellingen har startet

Fordhåndsbestiller du nå kan du stå med en PS3 i hånda den 17. november.

Microsoft har hatt spillentusiastene i sin hule hånd i flere måneder, men nå kan de snart vente seg sterk konkurranse fra Sonys Playstation 3. Fra og med i dag kan du forhåndsbestille den mye omtalte spillkonsollen hos komplett.no.

LES OGSÅ:

- Datoen er satt, prisen er avklart, forhåndsbestill etterfølgeren til verdens mest solgte spillkonsoll nå! Denne er lagt ut i dag så vær tidlig ute med å sikre deg plass i køen, heter det i annonsen som ble lagt ut hos komplett i dag.

Prisen er foreløpig oppgitt til 5500 kroner, men dette kan endre seg når konsollen dukker opp.

Forhåndsbestiller du nå kan du være en av de heldige som står med en PS3 i hånda 17. november, som er den offisielle lanseringsdatoen. Microsoft hadde store leveringsproblemer da XBox 360 dukket opp før jul i fjor, og det ser ut til at vi kan vente oss det samme styret med PlayStation 3.

Maskinen vil komme i to utgaver: en på 20 GB og en på 60 GB. Her til lands er det stor usikkerhet knyttet til om den minste versjonen noen gang vil dukke opp. Det som er sikkert er at kun 60 GB-versjonen vil være tilgjengelig på lanseringsdato.

Med tanke på at du får en Xbox 360 til 3000 kroner, virker kanskje prisen på hele 5500 kroner for en PS3 drøy. Men de mest ihuga spillentusiastene spiser nok gjerne nudler i noen måneder bare de får kloa i et eksemplar...

Artikkelen fortsetter under annonsen

Noen av spillene du kan glede deg til når PS3 dukker opp er blant annet Metal Gear Solid 4, Final Fantasy XIII og Tekken 6. Mye snadder med andre ord!