Musteks fotorammer er lekre!

I tillegg er de utstyrt med en haug tøffe funksjoner.

Mustek har annonsert noen utrolig lekre digitale fotorammer som slår beina under alt annet vi har sett på rammefronten den siste tiden.

LES OGSÅ:

Hot!

Kremmodellen heter Ality PF-T150 og er utstyrt med noe så moderne som en trykkfølsom skjerm på 15-tommer med en oppløsning på 1280 x 1024.

Fotoramma er også velsignet med høyttalere slik at du kan spille musikk mens du viser frem en bildeserie. I tillegg finner du en digital klokke med alarm, minne på 512 MB og USB 2.0.

Hele stasen kan henges på veggen til stor misunnelse for alle som stikker innom. Best av alt: Du kan styre fotoramma fra sofakroken ved hjelp av en fjernkontroll.

Prisen er oppgitt til 600 dollar.

Publikumsfavoritt?

Mustek tilbyr også to andre fotorammer i samme stil. Ality PF-T80R har mindre skjerm enn toppmodellen og oppløsningen er lavere med 800 x 600 piksler. Men skjermen er fortsatt trykkfølsom og er utstyrt med en sensor som forteller om ramma står vertikalt eller horisontalt. Også denne fotoramma er utstyrt med digital klokke, innebygde høyttalere og USB 2.0. Det integrerte minnet er oppgitt til 256 MB.

Vi har ikke klart å grave opp noen pris på Ality PF-T80R enda.

Det rimelige alternativet.

Sistemann i rekka er modellen Ality PF-T80 med en skjerm på åtte tommer og oppløsning på 640 x 480 piksler. USB 2.0, minne på 128 MB og høyttalere er noe av det den kan by på.

Prisen på minstemann er oppgitt til 299 dollar.

Samtlige fotorammer vil dukke opp i butikkene i løpet av de nærmeste månedene. Vi krysser fingre og tær for at det også gjelder norske butikker.

Kilde: gearlog