Musikalsk hodemassasje

Musikalsk hodemassasje

uCrown vil gi deg en uforglemmelig opplevelse.

Publisert

Kraftig skallebanke har det med å slå knockout på hele kroppen, og enten det skyldes den morsomme festen dagen før eller bare turbofart på jobben, så skal visstnok massasje kunne gjøre underverker.

Det hevder i alle fall frisørene. Noe de for øvrig også beviser hver gang de lokker deg med en hårvask, en ekte hodebunnsmassasje kan være den rene trylledrikken. Men, hvis du ikke vil løpe ned frisøren hele tiden, kan du nå få den samme opplevelsen hjemme i din egen stue.

Avslappende.

uCrown er en helt ny massasjeløsning som kanskje mest av alt ligner på en solid hjelm. En avansert hjelm. Denne hjelmen vibrerer, tilbyr magnetisk terapi, avgir svak varme, i tillegg til å spille beroligende musikk underveis.

Kjente du hvordan pulsen plutselig sank?

Massasjefunksjonen lar deg videre velge mellom syv ulike vibreringer. Du kan for eksempel velge mellom å få mer energi, en friskhetsfølelse eller bare avslapning.

Len deg tilbake i godstolen og nyt terapeutisk musikk; lyden av en foss eller fuglekvitter i det fjerne.

Bli som ny

. Etter bare 15 minutter under hjelmen, lover uCrown deg en skikkelig sirkulasjons-boost, og du skal føle deg som et helt nytt menneske. Andre positive bieffekter skal være bedre konsentrasjon, i tillegg til å få mer bevegelige ledd (!).

Vi vil ha.

Pris: ca 179 dollar, eller ca 1000 kroner (ekskl. avgifter og porto)

Kilde: brookstone.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer