Morphosis Omega ser behagelig ut

Hvis du går inn i denne kommer du ikke ut igjen på en god stund.

Ingenting er som en varm dusj på iskalde vintermorgener, men idyllen kan raskt brytes hvis dusjkabinettet ditt er falleferdig, dusjhodet truer med å angripe deg, eller det gror noe mystisk og missfarget innerst i hjørnet.

LES OGSÅ:

For de med penger på bok er det selvfølgelig ikke noe problem. De kan investere i en superdusj som garantert øker livskvaliteten med mange hakk.

Fra sportsbiler til luksusdusj.

Som for eksempel denne dusjen fra den berømte bildesigneren Pininfarina, som kan skryte på seg å ha gjort oppdrag for blant annet Ferrari, Cadillac og Jaguar. Nå ser vi ikke helt likheten mellom en dusj og en bil, men det skal vi ikke henge oss for mye opp i.

Dusjen har som seg hør og bør for et luksuriøst og eksklusivt produkt et langt og flott navn: Jacuzzi Morphosis Omega Steam Shower with Hydromassage. Puh.

Rådyr.

For omtrent 165.000 kroner får du en dusj med effektiv dampgenerator, et ergonomisk sete i teak, integrert "rain shower" og fire typer vannmassasje. Går du først inn i dusjen er sjansen stor for at du ikke kommer ut på en god stund, så dette er muligens ikke en god løsning for deg som allerede sliter med å komme tidsnok på jobb om morgenen.

I følge selskapet selv er dusjen laget for "maksimal komfort uansett om du sitter eller står". Ingen grunn til å tvile på det.

Omega-dusjen blir laget i et begrenset antall og vil være tilgjengelig fra begynnelsen av juni.

Her er det altså bare å begynne å spare.

Kilde: trendir