Morgenstund har gull i munn

BanClock gjør deg litt rikere hver morgen.

Det finnes mange innganger til rikdom, men det finnes også mange fallgruver.

LES OGSÅ:

Du kan for eksempel satse alle sparepengene dine i aksjefond, for så å se hele det økonomiske verdensmarkedet rakne. Og før du får snudd deg ligger den dyre dressen din ute på Finn.no og du sitter naken på trappa utenfor Oslo Børs og hutrer.

Hvis du er av typen som foretrekker den trygge sparemåten, er det kanskje bedre å kopiere Onkel Skrue. Du kan begynne å spare deg rik. Og nå er det kommet en vekkerklokke som ganske enkelt vil tvinge deg til å spare, hver eneste morgen.

Drømmebank.

The Dreams Ban Clock fungerer som en bank, forskjellen på den og bankene der ute, er at den aldri vil forsvinne med sparepengene du har svettet blod for.

Den vil for eksempel aldri begynne å snakke utydelig om ordet rente, ordet som etter hvert har blitt like negativt ladet som rivalene Obama og McCain til sammen.

Tvangssparing.

Det første du vil legge merke til med denne klokka, er at den ikke har noen av-knapp. Ei heller noen snoozknapp. Det eneste du vil finne er et myntinnkast, og det er også den eneste inngangen for å slå av alarmen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Og som du sikkert skjønner, også den enkle inngangen til rikdom. Du blir tvunget i butikkene på kveldstid for å veksle sedlene om til mynter. Uten mynter vil klokka bare fortsette å ringe og ringe og ringe ...

... helt til det klirrer. Ja, du skjønner.

Prisen på spareklokka er ca 60 dollar, eller ca 350 kroner.

Kilde: audiocubes.com