Monsterklokke

Sliter du om morgenen? Forsovet deg igjen? Her er løsningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den stramme høstkulda har mange bivirkninger. Den verste er kanskje at dyna bare føles tyngre og tyngre, faktisk så tung at det å løfte den av seg kan fortone seg som den rene benkpressøvelse. At lyset gradvis forsvinner, gjør ikke saken noe bedre.

LES OGSÅ:

Og hvis du går rundt og drasser på de samme zombie-genene som meg, har du kanskje rukket å forsove deg mange ganger bare denne ene uken. Ikke bra. Men det er altså her Tandrum-klokka er ment å komme søvnhoder til unnsetning. La oss kalle den en monsterklokke.

Gult monster.

Den personifiserte klokka er utstyrt med både armer, bein og øyner, i tillegg til et voldsomt munngap. Når den begynner å ule om morgenen, vil den klappe munnen sammen, og sørge for å gi deg en opplevelse av å våkne opp til trommevirvler.

Som om ikke det var nok, så er den også utstyrt med lys i både føtter og øyner. Lyset vil sørge for å lyse opp rommet ditt, samtidig som den begynner å vifte med armene og alarmen går.

Resultatet skal være at du vil komme til å stå i sengen og lure på hva som skjer.

Sensitiv.

Den er videre utstyrt med sensorer på hodet, for å få monsteret i dvale kan du altså klappe den forsiktig på hodet. Så er dere venner igjen, i det minste i fem minutter til. For den vil bare gå inn i snooz-modus, og våkne til live igjen etter få minutter.

Hvis du foretrekker å våkne opp til din egen musikk, i stedet for den installerte alarmen, kan monsteret også kobles til en radio eller MP3-spiller, og den vil da begynne å danse til musikken.

En ekte morgenfugl, altså.

Prisen på den gule klokka er ca 300 kroner.

Kilde: boingboing

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!