Monsterbass fra Cerwin-Vega

Hvis du er av den fintfølende typen er ikke dette noe for deg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cerwin-Vegas rykte som partyhøyttaler er viden kjent, og enten så digger du lydbildet fra de amerikanske produsentene, eller så synes du det er like vulgært som Hank Von Helvete i rollen som Jesus. Smak og behag altså.

LES OGSÅ:

To nye «stue»-modeller

Den nye toppmodellen heter HFA-21SX, og som navnet tilsier får du her et 21-tommers basselement.

Den aktive subwooeren veier hele 90 kilo, og har en innebygget forsterker med peakeffekt på latterlige 2400 watt. I følge Hi-Fi klubbens nettsider er nok 700 watt en mer korrekt beskrivelse, men at dette uansett bør være mer enn nok til å flytte litt luft i stua og skremme vettet av naboen er det nok liten tvil om.

Forøvrig synes vi Hi-Fi klubben oppsummerer det hele ganske godt når de oppgir følgende tre punkter under spesielle begrensninger:

– størrelse
– vekt
– naboer:-)

Hvis ikke dette er nok til å skremme deg er det bare å finne fram kredittkortet, for 21-tommeren koster cirka 17.000 kroner i skrivende stund.

Lillebror

Klarer du deg meg en litt mer beskjeden utgave kan du i stedet se på lillebror HFA-18SX, som har samme utseende, men nøyer seg med et 18-tommers basselement. Det høres kanskje litt pinglete ut sammenlignet med storebroren, men til 11.000 kroner sparer du i hvert fall nok penger til å kunne kjøpe ørepropper til naboen.

Du finner begge modellene hos Hi-Fi klubben nå.