Modal Water Speaker er fuktig

Kroppen er denne høyttalerens forbilde, akkurat som i damebladene.

Det er ikke til å komme bort fra at kroppen består av vann. Masse vann. Det blir ikke minst tydelig når en er på sin tredje kaffekopp på tre timer.

LES OGSÅ:

Japaneren Kunihiro Tsjuji ble sikkert så fascinert av alle de ulike måtene folk kunne uttale navnet hans på, at han ikke så noen annen utvei enn å bli en såkalt "lyd-rom-designer", altså en som studerer hvordan lyd oppfører seg i et rom.

Vannkraft.

MODAL Water Speaker er Tsjujis bemerkelsesverdig bidrag til serien ting en ikke skulle tro det kunne komme lyd ut av. Det er inspirert av menneskekroppen, som består av rundt 70 prosent vann.

Høyttalersystemet sender lyden ut i rommet gjennom en resonanskasse fylt med vann. Selve høyttalerelementet er gjennomsiktig og dråpeformet, og er plassert på toppen av vannflaten. Kablene er trukket gjennom beina og er kun synlig for den allmektige skaper.

Pris og lydkvalitet er for så vidt interessant. Dette kan høres ut som et ekorn som hoster opp hele ukas nøttesamling for vår del, for høyere skrytefaktor enn du finner i MODAL-høyttalerne skal du lete lenge etter.

Kilde: MoCo Loco