Møbler som sier sex

Kun i Nederland, sier vi bare. Kun i Nederland ...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nederland har fått rykte på seg som et land der nitti prosent av befolkningen går på dop, hører på trance, halser fra det ene spesialtilbudet til det andre i Red Light District i helgene, og driver med aktiv dødshjelp på nabolaget i sommerferien.

LES OGSÅ:

Alle som har vært i Nederland vet at det ikke er sant.

Så dukker det opp en kunstner ved navn Mario Philippona.

Kroppslig.

Hans sexy furniture er en serie med eksklusive tremøbler som ifølge kunstneren selv er inspirert av - og her kommer overraskelsen - kvinnekroppen.

Men det er altså bare deler av kvinnekroppen som benyttes i møbelproduksjonen, noe som mildt sagt gir bordene, stolene og barskapene et heller forstyrrende uttrykk. Vi vil tro at de som uforvarende stiger inn i et hjem fylt med disse sexy konstruksjonene umiddelbart vil tro at en S&M-seanse som involverer Hannibal Lector, Charles Manson og Eva Braun er to minutter unna - før de løper for harde livet mot utgangsdøra.

Trykk på de små bildene til venstre for å se STORE versjoner av og prisene på møblene!

Baywatch?

En av skulpturene som er verdt å trekke fram er Pame-La. Det er en skuffeseksjon som vi er villig til å vedde hele Baywatch-plakatsamlinga vår på er inspirert av nederste halvdel av selveste Pamela Anderson, noe som den heldige kjøperen av det ene eksemplaret som er laget helt sikkert har fått med seg.

Alle møblene er håndlaget, noe både prisene og opplaget tyder på. Produktene varierer kraftig i pris, men når et av stuebordene koster rundt 190 000 kroner får du en god indikasjon på hvor mye noen er villig til å betale for å fylle hjemmet sitt med møbler som ville gitt de fleste av oss mareritt - selv midt på dagen.

Trykk her for flere kule og morsomme saker!

Kilde: Sexy Furniture

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!