Møblene TVen din vil elske

Tida med kjipe hjemmekino-møbler er over, nå skal det være smart og enkelt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det massive inntoget av flate og linjelekre TVer i norske hjem til tross, de fleste av oss har fortsatt TVen plassert oppå den samme triste TV-benken vi brukte når TVen var over meteren dyp.

LES OGSÅ:

Men sånn trenger det selvsagt ikke å være, og i dag viser vi deg de nyeste hifi-møblene som ble vist fram på årets største hjemmekinomesse.

Smart og fargesterkt

- Det er mye tøffe farger og materialer i år, sa Lisa Thomas fra Erard, da vi møtte henne på messegulvet. I tillegg er det ikke til å legge skjul på at stadig flere produsenter trekker fram miljøaspektet som et salgsargument.

- Selv er vi f.eks. svært fornøyd med vår Whoopee-serie (se i bildespesialen for eksempler), som ikke bare kommer i utallige tøffe fargekombinasjoner, men som også er laget av 100% resirkulerbart materiale. Disse bordene kommer også flatpakket og settes sammen uten skruer, perfekt for oss som selger via nett i Norge.

- Vi kan også tilby strømsparing via en enkelt knapp, avslutter Lisa Thomas før hun ivrig demonstrerer bryteren som kutter strømmen til produktene som er koblet til - og dermed reduserer standby-forbruket.

Trykk på bildespesialen til venstre for å se store bilder fra messa, eller se video nederst!

Men Erard var selvfølgelig ikke alene, også Vogels som feirer 35-års jubileum i år hadde en stor stand på IFA-messen.

Enkelt

- Trenden er at folk vil ha det enkelt og stilrent, sier Christina Green fra Vogels. Det betyr at synlige kabelføringer er fy-fy, og at TV-benker med full fjernstyring bare blir mer og mer populært.

Mens TV-benkene før bare kunne vris fra side til side, så skal de nå også kunne senkes og heves, fortsatte Green. Enkelte av modellene har også en memory-funksjon, som gjør at den husker innstillingene du har gjort.

Praktisk når mor og far skifter plass i sofaen, med andre ord - og du ser hvordan det fungerer i videoen under:


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!