MiWi er en biilliig Wii-kopii

Og den går på batterii!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aiaiai, finnes det noe kineserne ikke kan kopiere? Jeg forventer å se en klone av Gro Harlem Brundtland skrudd sammen med kinesiske reservedeler hvert øyeblikk nå. Hun var som kjent superkvinnen i litt romsligere forkledning, og kineserne trenger en superkvinne.

LES OGSÅ:

De trenger tydeligvis også en Nintendo Wii-kopi, så hvis du orker kan du si hei til MiWi. Ser dere hva de gjorde der? De flyttet litt på i-ene, og kastet en ny bokstav inn i miksen.

Batteridrift.

MiWi er sannsynligvis like solid som en skyskraper bygget med fyrstikker, men den selger sikkert bra på kinesiske markeder likevel.

Den krever ikke en gang strøm fra veggen, det holder med fire AA-batterier til "konsollen", og et par AAer til til kontrollerne.

Med på kjøpet får du spillene Interactive Boxing, PingPong, Tennis, Golf, Baseball, Soccer, Bowling Games, som sikkert ser like bra ut som de første Vic 20-spillene fra Commodore - til tross for at produsenten lover 16-bits farger.

Høy kølle.

Det fristes også med "16 bonusspill", uten at det spesifiseres nærmere.

Nesten i tråd med originalens tilbehørsliste får de heldige kineserne som bruker månedslønna si på MiWi også med en "fotballsensor", en golfkølle, en tennisracket og en baseballkølle.

Vi plutselig litt i tvil. Wii eller MiWi? Vanskelig. Nintendo er jo tross alt ganske ferske i gamet, de også.

Enda flere utrolige saker her!

Kilde: Technabob