Mitt liv som hund

Kongelig tilværelse for bikkja.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jeg mener å ha lest noe om en finanskrise som skal ha lagt sin klamme hånd over verden, men det ser ut til å være nok en avisand.

LES OGSÅ:

For ville noen med alle sine hjerneceller intakt bygget et hundehus til 2,5 millioner kroner hvis det var finanskrise? Neppe.

To kjemper.

Det er en kvinnelig, britisk og veldig anonym kirurg som står bak bestillingen, som er forbeholdt hennes to grand danois - en kjempe med enorm skulderhøyde og status som verdens største hund.

Hundehuset blir en integrert del av et nytt 14-millioners hus som bygges i området rundt Cirencester i Gloucestershire, og vil blant annet tilby saueskinn-senger (som også er oppvarmet ved hjelp av termostatstyring), et 18-tommer stort kurbad med pels-behandling, stereoanlegg til 1,5 millioner kroner og en 52-tommers plasma-TV som kan, eller ikke kan, brukes til å vise selvhjelpsvideoer for hunder med høye skuldre og lav selvtillit.

Big Dog Brother.

De to hundene får hvert sitt soverom med store vinduer ut mot den private lekeplassen, men privatliv får de ikke: Web-kameraer plassert på strategiske steder i hundehuset gjør at eieren kan se hva bikkjene driver med hele døgnet. Hvis du trodde Big Brother var kjedelig ...

Tørrfor og avkjølt, filtrert vann serveres fra automatiske dispensere, mens en "sofistikert netthinne-scanner" ved inngangsdøra forhindrer tvilsomme kjøtere adgang til luksuskåken.

Monsterhundehuset er selvfølgelig arkitektdesignet, og vil bli bygget av blant annet sink, glass og kalkstein.

Byggingen av huset vil ta til i løpet av våren, og vi håper for kirurgens skyld at hun ikke er tungt inne i aksjemarkedet. Da må hundene kanskje ta til takke med noe så stusselig som en ett-roms med køyseng.

Kilde: Born Rich

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!