Minimalistdrømmen

Dette bordet sparer både plass og urbancred.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvis du bor i byen er du svært klar over dette problemet. Hvis du bor på landet og leser dette skal du få lære deg noe om det urbane livet: Vi har skammelig dårlig med plass.

LES OGSÅ:

Boligprisene stiger og stiger, og leilighetene blir bare mindre og mindre. Plutselig har det blitt akseptabelt med kjøkken som ikke rommer mer enn et kjøleskap, ovn og en vask, og i soverommet er det plass til sengen. Basta. Allikevel har vi valgt denne urbane livsstilen, og får se oss nødt til å tilpasse oss omgivelsene. Med møbeldesign som dette har vi i hvert fall kommet en liten vei i riktig retning.

Ikke først.

Vi kan si det med en gang: Dette er ikke det første designet som inkorperer stoler og bord i en og samme pakke på denne måten. Såklart var IKEA først, og ikke minst – billige. Men! Det betyr jo ikke at vi kan vise fram noen som har tatt den samme ideen steget lenger.

For her er virkelig det meste du trenger implementert i én enhet. Det lekre bordet har varmetålelige silikonbrikker midt på for varme gryteretter, og putene på stolene skal enkelt kunne tas av og vaskes. I tillegg er det magneter i stolbenene slik at de lett går på plass etter at du ferdig å spise. Dette må du innrømme er en kjekk forbedring fra IKEA-versjonen?

Det er imidlertid fortsatt bare en idé på skrivebordet til designeren Marta Antoszkiewicz, så hvem vet – kanskje IKEA kjøper designet?

Kilde: Dvice

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!