Mer HD-snadder fra Samsung

Slipper sin første plasma-TV med full HD på det norske markedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samsung har gjort seg bemerket med sine LCD-skjermer med full HD. Nå slipper produsenten to plasma-TVer med full HD (1920 x 1080) på det norske markedet.

LES OGSÅ:

Du bør ha stor stue dersom du vurderer å kjøpe, siden de kommer i størrelser på hele 50 og 63 tommer. I god gammel Samsung-stil er begge bekledd i glinsende pianolakk.

Gode spesifikasjoner.

De to nye modellene retter seg mot filmelskere og er utstyrt med Ultra FilterBright, en teknologi som skal sikre et dypt svartnivå med klare farger, også i svært lyse rom. Den dynamiske kontrasten er oppgitt til 15000:1.

Du har hele tre HDMI-innganger tilgjengelig, hvor en er plassert på siden for rask og enkel tilkobling.

Begge apparatene er i stand til å gjengi 1080p-signaler (full HD). Dermed kan HD-elskere få maksimalt ut av spillkonsoller som XBox og PS3, i tillegg til Blu Ray- og HD DVD-spillere.

På 63-tommeren er høyttalerne felt ned i ytterkanten, mens 50-tommeren har disse plassert på sidene. Begge leveres med dreibart bordstativ. Hvis du ønsker å henge TVen på veggen kan du kjøpe et motorisert veggfeste som ekstrautstyr. Dette kan styres trygt fra sofakroken med en fjernkontroll, og kan vinkles 20 grader sideveis og tiltes nedover.

– Med disse to modellene får filmentusiastene sine drømmer oppfylt, sier Robert Widerström, nordisk produktmarkedssjef for TV på Samsung i en pressemelding.

Prisen for 50P9 er 32.000 kroner, mens 63P7 vil koste 69.000 kroner. Begge vil være i butikk i løpet av juli.

Kilde: Pressemelding